MENYOKONG :)

Assalamualaikum :)

quick updated . just na promote my adik punya video . budak perempuan yang menyanyi sebelah kanan tuu , yes she my adik . do watch , do comment :)
budak sekolah yang baru na bergiat . do support . Thankyou in advance .  

SCROLL KE BAWAH , ADA BUTTON PAUSE UNTUK BACKGROUND MUSIC :)




bebel : budak nih ta sedar dia na SPM. 


THANK YOU READING GUYS ;)

DIA


wanita ini , dia dah berhenti menangis demi seorang lelaki . dia mula membenci perasaan Jatuh Cinta . dia yang dulunya pasrah kini lebih tabah . dia yang dulunya lemah kini lebih gagah . dia yang dulunya bodoh kini lebih bijak mengatur langkah . dia kini bangkit bersama cinta mereka yang bergelar Sahabat . dia punya Diploma yang bakal di julang setahun lagii .dia punya keluarga yang perlu di banggakan . dia juga punya masa depan yang perlu diberi kejayaan . teruskan melangkah , jangan menoleh . kisah silam bodoh dah tawarkan hati dia untuk bercinta . krisis yang ta sudah buat dia rasa hidup pasti lebih indah tanpa itu . 


bebel : pengorbanan tanpa keikhlasan adalah sia sia .






THANK YOU READING GUYS ;)

La Tahzan

assalamualaikum :)

heyy , cuti sekolah dah habis :) student Universiti pun dah naik and aku masih dirumah dan bergolek golek kesenangan sampai 10/7 nanti . SILA JEALOUS sekarang :) actually , bukan senang na cuti lama lama nih . sem depan cuti 2 minggu sahaja dan tuu cuti semester yang terakhir :) ohh why ? Insyallah jika tiada halangan aku akan gengam DIPLOMA in the end of June 2013 :)

well , entry kali nih just na share random quotes about percintaan :) ewahh ! actually , its a good thing to share sebab sekarang saya di kelilingi kawan kawan yang tengah stress , frust dan keliru sebab cinta . perempuan memikirkan masa depan dalam percintaan lebih dari seorang lelaki . serius :)


paras rupa tuu ta kekal :) 
lelaki macam nih , ta perlu lah buat calon suami .
girls , kita harus berhenti mengejar kerana ALLAH dah tetapkan .
memang sakit , memang perit tapii , ia pasti di balas kebahagian berganda .
jaga hubungan dengan Allah :)
La Tahzan , Allah sentiasa bersamamu :)
Istikharah jalan terbaik jika kamu buntu .



wajah terbaru tuan punya belog . MOTIF sangat !


bebel : kejar cita cita sebelum mengejar CINTA .



THANK YOU READING GUYS ;)

Engkau :)

Assalamualaikum :)


Hai readers , lovers , haters , silent stalkers dan NEW READERS :) how are youu ? i'm doing great here . Alhamdulillah :) aku dah pun habis dengan Latihan Industri and of course official dah habis semester 4 . yeayyy ! masih dalam mood siapkan report yang bertimbun tuu . pffft !!


i got something to share today . A song wrote by Najwa Latif it is called Sahabat . aku terus suka lagu nih for the first time aku dengar lagu nih . lirik yang begitu mudah untuk di fahami tapi sangat menyentuh hati batu aku nih . HAHA . 





Kau ada dikala ku suka

Dikala ku duka
setiap tangisan dan juga ketawa
Kau ada dikala ku perlu
setia menemaniku
Pegang erat tanganku bila aku jatuh

Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku

Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi sahabatku

Ku tahu ku kan selalu ada
Pada dirimu
Dan ku harap kau juga rasa begitu

Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku

Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi sahabatku

Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku

Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi sahabatku

Sahabatku.

im not a fan of Najwa Latif actually . tapii , semua lagulagu dia berjaya menarik minat aku except Cinta Muka Buku lah kan . aku pernah nyanyi laguu ini untuk kawan aku . they are speechless kott :) HAHA . eh , THEY means lebih daripada seorang eh . aku ta na jadii punca :) 



yes ! bukan mudah untuk aku declare someone as my BEST FRIEND even aku ramai BFF :) guys , this one for you . XOXO .






bebel : kau belum kenal siapa aku . 

THANK YOU READING GUYS ;)

CUBA TRY TEST ! ~TEASER~

assalamualaikum :)

after 2 days without my social web , now i'm here :) tau kea aku kemana ? buat apa ? kenapa ? bagaimana ? bila ? haaa ~ question around the world. HAHA . sesiapa yang follow TWITTER aku , pasti tau serba sedikit . ouhh , aku guna Twitter Mobile :) sebelum entry yang panjang dan sarat dengan gambar dari my MR Canon , kita buat Teaser jea lha dulu yea ?


pic.twitter.com/FwjxADYs 

Ceritakan tentang apa yang anda faham mengenai gambar di atas ?
#soalan BM darjah 1 .

bebel : editing picture in process !

THANK YOU READING GUYS ;)